Första träningspasset avklarad

Åååh så trött jag är just nu.. Har vart trött hela dagen men ännu tröttare blev jag efter min allra första mamma-baby-pass på Friskis! Kunde knappt gå efteråt haha.. Körde på som bara den, man måste ju passa på. Charlie var med mig, låg på en filt och tittade på mamma som bara skuttade omkring.. Hon blev lite ledsen i mellan åt eftersom hon var trött men det gick bättre än förväntat att träna tillsammans med henne. U lämnade och hämtade oss, lyx! Synd bara att passet slutar nästa vecka och efter det är det bara på Västra Hamngatan som gäller.. Får se om jag orkar mig dit.

Just nu tvättar vi också, så det blir mycket spring upp och ner för trapporna. Egentligen vill jag bara gå och lägga mig, men vi måste bli klara för att vi ska packa väskan också.. Vi ska till Nyköping och Stockholm, vi ska på begravning på tisdag så vi ska stanna kvar ett tag.. Jobbigt att packa när det är så många dagar, vill gärna ha med mig hela garderoben eftersom jag alltid ångrar mig för att jag inte tog med mig något..

Usch, nej det går inte att blogga mera, somnar typ efter varje mening och det känns som att det inte är någon sammanhang i texten.. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0