Valborg idag!

Oj vad dagarna går snabbt :S Jag hinner ju knappt med!

Snabb resumé:
Denna vecka har det typ bara vart skola. Jag kom hem i söndags, i måndags träffade jag C på Pedagogen o pluggade. Vi bestämde oss för syftet iaf! Sen på kvällen dansade jag lite Funk. Äntligen kan man stegen någolunda så att det är roligt igen!
Tisdag åkte jag o C till Trollhättan och träffade vår handledare. Där blev det ännu mer bestämt om vad vi ska skriva om och hur vår C-uppsats ska se ut, känns ännu bättre. Vi gick till biblioteket och lånade ännu fler böcker, mest om själva forskningsprocessen, så att vi vet hur vi ska göra.
Sedan åkte jag in till Gbg igen, lunchade med min U på en italiensk restaurang, pasta & pizza-buffé. Sen åkte jag mot Mölndal, jag skulle jobba kväll. Kom på sekunden!
Det var väldigt roligt att jobba, fick jobba med en megaskön sjuksköterska, jag asgarvade hela passet. Fick sätta in en PVK på en patient, så lite träning får man :)
Kom hem runt 23-tiden, mös lite med U framför tvn sen däckade jag.
Igår var jag bara hemma. Plugga stod det på schemat. Men det blev städning och tvättning av kläder. Allt förutom plugg typ! Men när U stack till K för att kolla fotboll så passade jag på o plugga lite. La mig vid 2 så nu är jag heeeeeeeeeeelt slut!
Idag sitter jag på Pedagogen igen och väntar på C som har blivit sen, för en gång skull är det hon och inte jag! Haha..

Ikväll ska vi grilla och kolla på kortegén hade vi tänkt! Imorn så får vi kanske lite fint besök, bestående av U's mamma och styvpappa L, de stannar helgen. Men det beror på om de skulle bli klara hemma.

Nu är C här så nu ska vi plugga!

Saknar sin lilla familj/Är ute på vift i Sthlm

Just nu sitter jag hos syrran i Sthlm och bloggar lite. Jag håller på o fixar mig för att vid fyra ska vi hem till mami och ha en avskedsmiddag åt moster C som måste hem till Chile igen :( Jättetråkigt! Alltså att hon måste hem till Chile, inte att vi ska ha fest. Fest är alltid skoj, men mamma har katt (häst fick jag för mig att skriva :S) och jag är superallergisk! (Mot häst också för den delen).

Pratade nyss med min pojkvän/mannen i mitt liv/pappan till min son/sambo/the list goes on... Han skulle till Brännö, men pga spårvagnarna blev det ändrade planer.. Så nu ska han och Sam mysa i Slottskogen men lite fika o lek... Min killar! Saknar dem. Känns så skumt o vara utan dem.. Speciellt Sam.. Har bara vart ifrån han en natt och det var bara för en månad sen...

Anledningen varför jag är här kan tros vara pga festen, men egentligen är det en annan anledning nämligen HOFFMAESTRO idag 25/4 kl 23.00! Yeey! Dagen är äntligen här, som J har längtat! Haha... Det ska bli skoj. Och så fick jag veta att den andra J (en till tjej med samma namn) ska på SAMMA konsert! What are the odds of that??? Haha... Skoj skoj skoj... Så jag o J ska försöka fördröja tiden innan konserten... Men lite hjälp av vår vän Tequila :D

Annars? Jo jag kämpar på med Modifast. Hade vägdag igår jag jag har bara gått ner ynka 6 hekto! What is this liksom?? Sammanlagt har jag gått ner 2,7 kg på två veckor (egentligen 11 dagar, började ju på en tisdag, blir lite dumt där).

Nuvarande vikt: 75 kg.

Sa ju att det skulle bli svårt o gå förbi 75 kg-sträcket :( Eller sa jag det? Ska kolla tillbaka i bloggen. Anyways.. Det är svårt att gå förbi 75 kg-sträcket (nu har jag sagt det iaf).. Idag har jag ingen lust alls o banta... Men jag lyckades hålla mig från att äta de goda ciabatta som B köpte till frukost.. Och nu ska jag ta en sen lunch.

Juste ja, igår gick jag, syrran, V och F o snyltade hos broder S på Pizza Hut.. Det var roligt att se broder in action! Duktiga bror! Storasyster är stolt över dig! Snygga tatueringar också. Ska lägga upp bilder så ni får se :D

Nu ska jag fortsätta fixa mig...

Ha det så skoj på din fest, V!

Onsdag=baddag?

Vi får se om vi kommer iväg o badar idag. Vi har pratat om det ett tag (några dagar). S är ledig från dagis, eller de har studiedag. Och både jag och U är hemma idag. Så vi tänkte att vi kunde hitta på nåt mysigt, som att gå o bada. Men eftersom U är så glömsk så händer det som oftast sker när man är glömsk, man dubbelbokar sig. Så nu är han ute o kör med sin papi, och efteråt ska vi bada. Får se om det blir av, känns inte som det. Mycket som ska ske innan det.

Igår var jag på H&M och letade upp kläderna jag ville ha, men jag har fått en massa reklam från dem om att idag 22/4 ska de ha 10% för alla klubbmedlemmar. Jag, som skulle handla en del, var smart och la undan det istället tills idag och på så sätt sparar jag ca 50kr :D Hihi. Kände mig lite snål där. Men om jag inte hade haft vägarna förbi stan idag hade jag köpt dem igår.

Jag kunde inte motstå. Jag köpte ballerinaskorna som Lisa visade på sin blogg :D Underbara o söta! Me likes. Lägger väl upp en bild nångång. Annars gå in på hennes blogg o titta, om du tycker att jag aldrig håller mitt ord när jag säger att jag ska lägga upp en bild, hahaha.. Hon har en bild där.

Nu ska vi iaf göra oss redo för o bada.. Känns som det är lite väl sent o komma iväg o bada haha... Vad ska jag ha på mig? Vågar jag ha min bikini eller ska jag fega o ta baddräkten istället? Hihi...

Baj baj.. Samuel säger hej hej!

Missade att berätta

Jag vägde mig igår. Har ju bestämt mig för att fredagar är min vägardag och även fast jag började i tisdag och det inte har gått en vecka än (igår alltså) så vägde jag mig. Jag har gått ner 2,1 kg! Yeeey!
Firade med ett par sockerkaksbitar som U bakade igår! :D Haha..

Hoppas att det går på samma fart nu framöver, 2 kg på 4 dar är inte illa!

Startvikt (tis 090414): 77,7 kg
Nuvarande vikt (fre 090417): 75,6 kg

Yeey!

Dag fem, mitt i Modifastkuren...

Vi har precis kommit hem från en heldag inne i stan. Jag lyckades ÄNTLIGEN hitta något att köpa! Vad blev det, undrar ni? Ja du, en midjekort svart kavaj från H&M, en ursöt kofta (lite rockabillystil) från Rut mfl, en väska från Kappahl & en väska/påse från Weekday. U hittade en svettiströja på Weekday, de har ju en megarea, alla byxor för 100kr med mer... Men då jag tydligen har en så udda strl så kunde jag inte hitta några :( Bara bebisstorlekar.

Kuren går helt ok. Jag kände dock väldigt yr igår. Jag åkte in till Pedagogen och träffade C, och vi försökte plugga så gott vi kunde, men vi har alltid så mycket att berätta för varandra! Sjukt värre faktist att vi klickar så bra, det skiljer ju 20 år mellan oss!
Hallonshakern är godast tycker jag. Jag skulle kunna leva på dem faktist haha.. Kaffeshakern är god, men tycker inte att det smakar kaffe riktigt. Det smakar mer harina tostada/ulpo som jag fick av mamma när jag var liten, en indiandryck gjord på rostad mjöl med mjölk och honung. Soppan är också helt ok, det är gott med lite varm mat till lunch, även fast det känns lite tjatigt med samma lunch hela kuren, kanske ska ta o köpa Sparrissoppa också så jag kan variera mig.

Jag kände mig föresten yr hela dagen igår. Det gick nog tillslut över när jag fick i mig lite mat till middagen. Det är nog inte det smartaste att banta när man sitter och pluggar, fick jag reda på igår.
Efter middagen gick vår lilla familj ut och promenerade i två timmar. Vi gick till Slottskogen (igen, roligast att gå dit) och tittade på pingvinerna (ett måste) och sedan vidare till Plikta (lekplatsen) där det var helt tomt för klockan var över 18!
Samuel slocknade i alla fall när vi kom hem. Eller näh, vänta nu, det tog nog ett bra tag innan han somnade. Men när han väl somnade vaknade han inte förräns vid 06.00! Och då fick han lite välling och han slocknade igen, och vaknade på vid 9-tiden. Urskönt faktist, kändes skumt att man fick sova hela natten. Vi är inte så vana. Men nu får det gärna fortsätta. Nu får det räcka med alla sjukdomar Sam får hela tiden. Han mår föresten bättre. Envisa hostan är kvar men man ser att han mår bättre.

Nu ska vi hitta på nåt skoj tycker jag. Igår var det en trist kväll. Saknar alla våra serier!
Kanske ska fortsätta surfa runt på brollopstorget.se och få mer inspiration. Gjorde det väldigt sent igår kväll och det var roligt.

Mors!

Min lilla bebis :(

Idag var vi iväg till doktorn.

Samuel hade en hemsk natt. Han vaknade av hostattacker som gjorde att han nästan kräktes var femte minut.. Femtonde minut om vi hade "tur".

Anyways.. Doktorn misstänkte att han hade kikhosta. Så de tog en kikhosteprov på han. En sån megalång tops som går in i näsan och skrapar i näsväggen längst in. Jag har en fobi för dem. Har gjort det på andra men skulle få panik om de var tvungna att göra det på mig!

Annars så skedde det typiska som sker när vi går till doktorn. Samuel mår superbra helt plötsligt, All hosta, all feber, all hänginghet, all trötthet är borta o han beter sig som vanligt. Jag står där o berättar hur det har vart de senaste dagarna o de tittar först på mig och sen på Samuel som springer runt o sjunger o flörtar med sköterskorna o de tänker säker "Onej, inte en till sån Münchausens syndrom by proxy-morsa som bara vill ha uppmärsamhet!". Så fort vi kommer ut börjar Sam självklart att hosta o gnälla och rossla när han andas.. Jäkla typiskt!

Det knäppa är, att Sam är vaccinerad mot kikhosta, men denna kikhosta ska tydligen bita på dem med vaccinet också!

Min söta lilla bebis... Du får inte vara sjuk. Mamma får ont i hjärtat! Kan du inte springa runt o sjunga o vara frisk? Så kan pappa eller jag ta över din sjukdom... Mitt söta lilla hjärtegryn!


Skolan är inte klok...

Eller det är jag inte är klok. Jag gör inte ett smack, skyller på solen... Men jag har läst de böcker jag borde ha läst.
Men idag ringde C och berättade att vi skulle ha skickat in allt vi har gjort hittils på C-uppsatsen så att de ser hur långt vi har kommit. Ehh vadå allt vi har gjort hittils? Vi har inte gjort ett shit :S Vi har ju bara läst i våra böcker. Hur ska vi bevisa det? Oh...blir knäpp... Om de hade skickat detta mail i början av kursen kanske man hade börjat skriva lite. Men neej, de skickar mailet en dag innan vi ska lämna in arbetet. Happ... vad ska vi göra nu då? Vi får raffsa ner nåt imorn och ta med det tills på tisdag.

Så trött på skolan. Måste de lägga sig i allt? Ok om det var vår handledare som krävde att vi skulle lämna in det vi har skrivit, men nu är det nosey lärare som vill veta... Bläh bläh bläh.. Varför har inte U sådana seminarier där alla lärare ska lägga sig i deras uppsatser? Varför är det bara vårt program som är på detta viset?

Ajaaa.. Vi får göra vårt bästa, C..

Jag och min partner:



Vad heter ni?

Vi är hemliga så, C & U (haha)

Hur träffades ni?
Genom en kompis (J) började vi att skriva till varandra på PA, sedan MSN =)

Hur länge har ni varit tillsammans?

Idag (090415) har vi vart tillsammans i 3 år, 5 månader och 10 dar.

Är ni förlovade?
Yes, den 24 maj 2006 (efter ca ett halvår efter att vi blev tillsammans) friade jag till U. Häftigt va? U har sagt att han ska fria tillbaka när jag minst anar det =P Haha..

Bor ni ihop?
Yes det gör vi, där var snabba med! Efter två månader =O

Har ni barn?

Vår under bara Samuel!

Har båda körkort?

Nope.. Men U är på god väg!

Kommer du ihåg er första kyss?
Yes, oromatiskt.. En kyss i "Rockbaren"..

Vem sa "Jag älskar dig" först?
Mr U. På mammas balkong, nyår 2006. Sen sa jag tillbaka. Då kommer en man ut ur huset mittemot o börjar spela på sin trumpet! What are the odds?

Vem är äldst?
U är 2 år äldre...

Vem är längst?
U är ynka 5 cm längre. Hade gärna velat att det var lite mer så att jag kunde ha stilettos.

Vem sjunger bäst?
Hmm.. Neh, ingen av oss haha.. Men båda sjunger iaf..

Håller ni varandra i handen på stan?
Ja, oftast faktist.

Kände ni varandra innan ni blev ihop?
Vi har känt varandra ända sen jag var 17år och U var 19 år.. Men det tog sitt lilla tag innan vi blev tillsammans.

Vad har ni gemensamt?
Samuel, tv-serier, mat, musik, filmer, många åsikter om olika saker.. The list goes on...

Var det kärlek vid första ögonkastet?
Kanske det, U är så himla hemlig av sig. Nu säger han att han inte kommer ihåg. Men jag kommer ihåg o jag gillade det jag såg haha..

Har ni någon speciell låt?
Nej, tråkigt nog... Vi har inte bestämt oss.. Vi måste ta o göra det innan bröllopet..

Har ni stora framtidsplaner?
Vi ska ju ta examen i januari, ta o gifta oss (kanske till nästa sommar), skaffa flera barn (enl FB ska vi ha 7-8 barn!!!)

Har ni gråtit i varandras armar?
Ja, vi är nog ganska dramatiska...

Vilket är ert bästa minne?
Vår lilla Samuel måste det vara, annars hmm.. Resan till Tenerife?

Vem lagar bäst mat?
Jag tycker att båda är duktiga, U tycker inte lika... Taskmört!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Vi sitter med våra datorer/ vi tittar på alla våra serier och MYSER!

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Vi är duktiga på det.

Säger ni "Jag älskar dig" till varandra varje dag?
När vi säger gonatt säger vi också "Jag älskar dig" till varandra..

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
O ja! Sthlm - Gbg!  Det var därför vi flyttade ihop så snabbt, vem orkar att pendla?

Blir du lätt svartsjuk?
Haha mm... Vi båda är nog duktiga på det med!

Brukar ni bråka?
Ehh, närå =D

Ringer eller Sms:ar ni mest?
Det blir nog mest SMS, U har någon konstig fobi för telefonsamtal =P haha..skoja älsk!

Vilken är hans finaste kroppsdel?

Hmmm.... Neh skoja, han har underbara svarta ögon, med oändliga, täta ögonfransar...

Klar! Vad tycks?

Nu är jag äntligen klar! Har lite smått ont i höger hand efter allt klickande, men det var det värt... Vad tycks? Visst blev det fint? Den får duga så länge. Jag hade gärna velat ha en snyggare header. Inte för att min son inte är snygg, men you get the idea.. Jag måste lära mig att göra en riktig header på PS.
Nu ska jag gå in till min sjuke son. Ha det gött!

Under construction!



Fan, why o why började jag pilla med bloggen igen?... Nu hinner jag inte göra klart den. Och nej, den ska inte se ut så här :P

(Bild lånad från http://www.piusx.net)

Lite bilder som jag har tagit med min underbara Nikon!

Jag fyllde ju år för tio dagar sedan. 24 år, stora tjejen va? Haha...
Fick en überkool kamera av U då. Tack baby!



En annan underskön present kom från J, ett vackert halsband som jag fick i dag med posten där det står mitt namn. Som en sån som "Carrie" i "Sex and the city" har. Tack mongolina! I love it!

Här kommer det lite bilder...



Lite bilder från tivolit vi var på i söndags:







That's all folks!



Nu ska extrakilona bort!

Nu har kampen börjat! Extrakilona ska bort. Är så trött på dem. 10 kg är mitt mål, men blir glad om jag kommer ner till 70! :D Haha... Nu ska jag ta det stora steget och skriva ner min vikt! Tar också upp vilka mina delmål och mitt huvudmål är.

Min startvikt: 77.7 kg (14/4-09)
Delmål 1: 75 kg
Delmål 2: 72,5 kg
Delmål 3: 69,5 kg
Slutmål: 67 kg

För varje delmål ska jag hitta på något roligt har jag tänkt. Vad vet jag ej.. Får komma på det under resans gång. Tror att det blir shopping :P

Hur ska jag göra? Jag var idag iväg på cykeln med Sam till Apoteket en snabbis och köpte Modifast, ett kostersättningspulver. Har inte bestämt mig än exakt hur jag ska göra. Om jag kör en helkur med bara pulver i en eller två veckor och sedan successivt byter ut dem mot måltider eller om jag kör som E och U's pappa och dricker tre shakes och äter en vanlig middag. Första alternativet är mer effektiv men den andra är alternativet är snällare och jag kanske står ut med bantningen i en längre tid :D Hehe..

Jag har tagit den första shakern nyss, det blev en potatis-purjolöksoppa. Ganska god, men drack nog en aningens för mycket vatten efteråt så nu mår jag illa haha.. Ska nog dricka lite saktare.
De andra smakerna är hallon och kaffe.

Vad händer annars? Jo, lilla Sam är sjukis igen :( Han har feber och är lite dålig i magen. Stackars min lilla lilla gubbe! Att han alltid ska vara sjuk... Det positiva i misären är att han är så otroligt söt o mysig när han är sjuk. Sitter i mitt knä o gosar med mig... Sötisen!

Nu ska jag back to reality... Puss hej!

Veckorna bara rullar på

Läskigt värre... Ångesten bara växer...Dumma, dumma ångest.. Jag borde sitta och hårdplugga nu, iofs läser ju jag så mycket jag orkar, men det känns som det inte är nog. Dumma klasskompisar som sitter o pluggar 24/7 och ger mig skuldkänslor!!! Kommer att kännas mkt bättre när C är tillbaka..

Åh jag önskar att jag o J kunde bo närmare varandra. Som förr i tiden, bara en tunnelbanestation ifrån varandra. Men nu är det MINST 4 timmar ifrån :( O det är det snabbaste alternativet (jag har inte kollat upp flygtiden, men är inte så säker på att det går nåt direkt till Nyköping härifrån)..

Kommer du ihåg den gången vi skulle till P på hennes födelsedag o vi hade bakat en tårta till henne? Denna tjej bodde en timmes resväg ifrån oss och detta var mitt i vintern. Vi hade en chokladtårta i handen. Hur tänkte vi egentligen? Det värsta var, och det som gör historien så mycket roligare, är att det var megaförseningar i tunnelbanan. Tror det var stopp. Så vi tog ersättningsbussen. Proppfullt var det o vi var helt hysteriska. Fortfarande med en tårta i hand. Sen i Bredäng tog vi tunnelbanan igen. Kommer så lång så att vi kommer bara några stationer ifrån vår slutdestination. Och då, stopp igen!! Tar en till buss (tror jag det var) o finally, efter TRE TIMMAR är vi framme!!! Tårtan är hel som tur är, vi är lite trötta... Då kommer the glaze on the cake, hon har katt, och jag är superallergisk. Jag visste inte att hon hade katt. Så vårt besök blev inte så långvarigt.. Snacka om en onödig resa!!!
Alltså, tårtan.. Det är ju som taget ur en "Helan & Halvan"- eller en "Charlie Chaplin"-film!!!

Miss you darling! Ses över MSn... Puss

Sjuk igen

Nu är jag förkyld igen.. S är också förkyld, U håller på o bli frisk. Jag avskyr förkylningar! Man är ju inte sjuk på riktigt, man halvorkar göra allt men sen e huvudet helt slut så man ger upp halvvägs..
Träningen får jag skjuta upp också.. fy så tråkigt!

Imorn ska jag testa E´s pulver. Har fått två st påsar av henne så jag ska testa en till frukost och till lunch :D

S har börjat krånglat igen med sömnen. Vet inte om det beror på att vi har ändrat till sommartid o att det är ljusare ute när han ska sova, eller om han fortfarande är påverkad av att hans sovtider blev lite ruckade av när vi hade fint besök av J. Inatt höll jag på att bli galen på min lilla plutt som vaknade HELA tiden!...
Nu måste jag in igen o se vad han vill...

Usch denna C-uppsats. När man läser på FB ser det ut som att alla är fullt igång med sina o jag o C har knappt börjat! Jag har läst klart boken om Hild, nu återstår ett par hundra bara.. Eller nja, kanske fyra stycken... Måste skriva ner om vad den första handlade om. Och sen då?? Blääh.. Allt känns bara bläh. Skuldkänslor efter skuldkänslor bara sköljer över mig.
Fick höra av L att Nyköpingslasarett är redan klara med sina sommarvikarier.. Jag har inte skickat in mitt brev än... Oh så dum man är! Sen har jag fortfarande psykiatrin kvar att kompletera. Sen är det l.m-beräkningen som jag fick U på, IGEN! Nästa tillfälle är samma dag som spelningen av Hoffmaestro och Chraa.. Jag som ville gåå... Får se hur jag gör..
Hade jag ägnat hela min tid på dessa saker jag har skuldkänslor över skulle jag istället ha skuldkänslor för att jag inte har umgåtts med min lilla familj! Just nu har jag haft min lilla bebis hemma från dagis i en hel vecka, och det var längesen. Det har var jobbigt, speciellt på morgonen, men annars har det vart jätteunderbart och givande! HAN är helt underbar min älskling!!!

Nu ska jag hitta på nåt med min andra älskling! Åt helsike med skuldkänslorna och skolan!

Puss heej!

I've broke my ass!

No, inte riktigt.. Men jag sträckte ryggen när jag tränade igår.. Allra sista övningen också! Typiskt..

Igår var en helt underbar dag.. Började segt. Jag kom inte upp ur sängen, hur trött som helst.. Tur att U var hemma så han tog S till dagis.. Men sen ringde dagis en timme senare o sa att S fortfarande är magsjuk så vi fick gå o hämta han.. Tur att vi var hemma! Så det blev inte mycket plugg denna dag...

Efter ett tag började S bli lite otålig så jag bestämde mig att gå ut med han i denna underbara vårdag! Vi tog cykeln till Slottskogen och tittade på pingvinerna och fåglarna (pi pi) o sedan begav vi oss till Plikta, den megastora lekplatsen i Slottskogen, och trängdes med alla barn och föräldrar som lekte.. Det var jättemysigt. En massa bilder blev det också (ja, de kommer också upp när jag har tid :P). Efter var vi o handla lite grönt o frukt. Tacos var det hemma! Men det fick jag njuta av efter träningen.
Efter att jag sträckte ryggen cyklade jag hem med two auwies (som Ralph Wiggum säger i The Simpsons), kramp i vaderna efter allt cyklande och ryggen då, mumsade jag i mig tacos :)

Jag har äntligen börjat med mina självbiografier.. Nej, jag ska inte skriva några självbiografier, jag ska läsa en massa sjuksköterskesjälvbiografier till vår C-uppsats, men det skulle nog inte vara en dålig idé! Jag har en del att berätta :D


Florence Nightingale - Första sjuksköterskan
(Bild från www.europeanavenue.com)

Får se om det blir mer träning denna vecka. Jag har ju som sagt, (sagt det typ 12000ggr) sträckt ryggen. Men jag måste bli slank till beach -09.
Funderar på om jag ska köra samma grej som U's pappa och E gör. Såna bantningspuvler... U's pappa har tydligen gått ner skitmycket. De ersätter frukost och lunch med pulvret och middagen äter de normalt. Kan tänka mig att göra likadant, eventuellt äta något hälsosammare middag t om.
Jag har testat att banta med pulver innan, men den jag provade var hemsk.. Bläh! Det var en milkshake-aktig vaniljdryck som blev tjockare och tjockare ju mer man väntade med att dricka det... Den gör så att magen tror att man hade ätit en massa. Men jag gjorde många fel med den dieten, t ex ersatte jag alla måltider och var helt desperat när kvällen kom för jag var så hungrig, så det slutade alltid med att jag ändå åt en sallad på kvällen. Sen så drack jag samma pulver varje dag, varje måltid!!! Bläh! Denna gång är det en soppa-aktig dryck med massa olika smaker så att det känns som riktiga måltider.. Har höga förväntningar. Måste fråga E mer om det.

Nu måste jag göra nåt mer vettigare, kanske rensa garderoben! Allt man gör för att slippa plugga!

Puss hej!

RSS 2.0