Tävling!

Jag är med o tävlar i Design & Inredningsbloggen om en Sovgunga från Sovgungan.se


Nu kanske det passar bra med ett inlägg..

Usch, jag vet.. jag är dålig! Jag skriver ju aldrig längre...
Men kan skylla på att det är så mkt i skolan så att jag är helt slut om dagarna... Och så ska man umgås med sin lilla familj o så ska man träna... Det tar kraft!

My love U är o kollar på futból med K så jag är ensam hemma.. Eller little S är hemma men han sover...
Själv har jag vart o tränat - duktig!- o nu sitter jag i soffan o kollar tråktv o chattar på msn..

Imorn är det skola.. Vi är mitt uppe i vetenskaplig teori och metod 2... Snart börjar allvaret! AKA C-uppsatsen..

Jag har återupptagit min fina hobby, Scrapbooking. Det var ett bra tag sen sist.. Samuel var bara bebis på dem bilderna.. haha.. Ska ta bilder på dem o lägga upp har jag tänkt.. Men längre fram...

Nu får jag nog gå o lägga mig... Fortf två uppgifter att komplettera... O en omtenta att skriva..

Btw, ska kanske ska till Baby & Barnmässan under helgen med min kompis I.. Hoppas hon vill!

NATT!

En liten prinsessa är född!

Idag föddes Carolinas dotter! Klockan 11.53, alltså fem timmar och en minut senare än jag hade gissat på haha... Men jag vann inte.. Det var två stycken som gissade på klockslag som var närmare..

Men GRATTIS CAROLINA!!!! HOPPAS ALLT GICK BRA OCH NI ÄR NU HELT ÖVERLYCKLIGA! Massor av kramar till er. Längtar tills vi får träffa lillan..


(Bild lånad från funkymoose.co.uk)

Så skönt!

Yes! En av tre kompletteringar är klara!!! Det är en svår och en lättare uppgift kvar att göra... Tar jag tag i dem, helst under helgen så är det bara läkemedelsräkningen kvar! Då ska jag fråga min kompis I som ska börja skolan igen och gå samma kurs med oss (bara denna kurs tråkigt nog) om hjälp. SEN efter det är det bara C-uppsatsen kvar!

Som ni ser är jag väldigt peppad just nu. Jag SKA klara detta! YES I CAN! YES I CAN! Haha skoja... Men YES I CAN!

Jag ber om ursäkt för att jag har lagt allt åt sidan just nu, bloggen och speciellt mina vänner. Men jag måste ge skolan 90 % (10 % ska gå åt S och U, plus lite träning och sovning)... Men så fort dessa uppgifter jag ligger efter med är klara så kan jag börja leva lite mer normalare.

Min kompis Carro som ska föda närsomhelst lurades lite igår o låg på BB över natten (eller var det två?) Men det blev inget än... Carro, du vet väl att du måste föda natten till lördagen, så som jag gissade på?? Haha... Så blir det när man har gjort en tävling om det. Annars hade jag önskat dig att du hade fött redan!
Hoppas allt går komplikationsfritt och att ni inte behöver vänta mycket mer nu. Men så länge du föder på natten till lördag så är jag glad :P:P:P Haha...

Nu ska vi kolla klart på "Be kind, Rewind", Underbar film!!!! Shit vad jag har skrattat, och jag har bara sett hälften!

Kram kram..

Utmanad av Carolina!

Jag har blivit utmanad av Carolina!

REGLER
1.
Länka till den som utmanade dig.
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade!

Så här kommer då 7 sanningar
1.
Jag har vart gravid 3 ggr.
2. Jag vill ha många barn och gärna en till snart.
3. Jag trodde verkligen att "Gömda"-historien var sann.. Haha..
4. Min sambo är min bästa vän!
5. Jag har fyra syskon och en låtsasbror.
6. Jag vill arbeta med "Läkare utan gränser" eller liknande någon gång i mitt liv.
7. Samuel är det bästa som har hänt mig och att bli mamma var exakt som jag hade föreställt mig!

Jag utmanar:

Jenny

Carolina


Pernilla

Valentina


Jannie

Lisa


Nina


Long time ago

Att jag har fastnat för o skriva på engelska hela tiden.. Måste se hur töntigt som helst ut haha... Men me likes!

Här sitter jag, fredag den 13! Scary.. Jag är vidskeplig av mig, men just fredag den 13 är inte så farligt... Värre med nycklar på bordet! För o inte prata om A-brunnar!

Today is gonna be the day... Neh men... Idag hade jag en muntlig redovisning på en hemtenta jag satt med ända tills klockan halv två inatt! Det är sent, speciellt när man ska upp tidigt nästa dag o ska vara på sitt bästa humör för att göra en så bra redovisning som möjligt!
Jag är sååå trött på den här kursen så det inte är sant! Att idag var sista dagen kunde inte komma lägligare, annars hade jag gett upp.. Jag förstår mig inte på dessa lärare o deras sätt att brinna för ämnet. Det är är det längsta man kan komma ifrån det ämne jag vill arbeta med i framtiden. Jag ska ju jobba med små bebisar o små barn, inte gamla! jag är så trött på gamla! Jag är nog expert på alla gamlas krämpor nu. Jag har hållt på med det sen i gymnasiet! Förstå min trötthet. Annars älskar jag gamla tanter o gubbar (bortsett från kärringar och gubbsjuka gubbar).

Idag hände det en märklig grej. Satte mig brevid en kvinna som inte kunde sluta stirra. Tänkte att hon kanske störde sig på att just jag satte mig där. Rasist, tänkte jag. Haha skoja.. Men sen så började jag min lilla rutin som jag brukar ha på spårvagnen, sätta på hörlurarna, ta upp mitt exemplar av Metro och smörja in läppar. Ibland sitter jag o böjer ögonfransarna också, sånt som man inte hinner med hemma. Men tydligen så störde hon sig på att jag satt o smörjde in läpparna, för helt plötsligt sa hon
 "Oj, vad gott det där var då!"
Jag: glodde tillbaka.
Hon: "Neh, jag bara skojar med dej..."
Jag; "Okey?"
Efter ett tag...
Hon: "Men vilken hemskt nagellack du har! Det var inte fint".
Jag: "Neh kanske inte, speciellt när de ser ut som de gör nu" och tittade på mitt bortflagnade mörklila färg.
Hon: "Rosa och rött är mycket finare, varför tog du inte det istället? Eller du kanske ska på maskerad på jobbet?"
Jag: "Eh, va?"
Sen ignorerade jag henne fast hon fortsatte snacka... Jäkla kärring, är hon helt störd eller? Mina teorier var att antingen så var hon dum i huvudet o fattar inte skillnaden på vad man får säga till folk och inte. Eller så sa hon så för att vara taskig. En avundsjuk kärring helt enkelt... Tror på teori nr två haha..
Sen tror jag att mökarna jag känner kom från henne också... Äckelkärring! Haha...

Imorgon är det alla hjärtans dag... mysigt värre!!! Får se vad vi hittar på. Det blir nog en runda i stan och lite presentutbyte (om vi nu hittar några) o sen middag, vid mån av plats! Alla ska ju äta ute på alla hjärtans dag.

Måste ta o göra utmaningen jag fick av Carro..... Men jag känner inte 7 bloggare, Carro! Haha...

Höres later kanske?


Who's the man?

Yessssssssssss... Me has the sommarjobb och timvikariat!!!!
Stephen, my boss, ringde mig idag och sa att han har fått mina papper och att han nu ska komma på ett bra lön till moi, sen är det bara o börja jobba! Yesssssssssss...

Mindre bra går det i skolan. Ännu en tenta som inte har blivit godkänd. Jag ligger alltså nu tentor och en studieuppgift bvack! Som tur är det bara en vecka kvar av denna F****** kurs, eller t om mindre än en vecka kvar, sen börjar sista kursen för denna vår - C-uppsatsen - Det ska bli skönt, egentligen. Bara få tänka på nåt helt annat, jag blir snart galen på dessa lärare!

Back to whatever jag höll på mig. Kan inte påstå att jag pluggade direkt.. Är sååå skoltrött!!!! Buhu stackars mig!

Nästa gång jag skriver ska jag berätta om Nyköpingsresan...

On the way to new adventures in Nyköping

Snart far vi till Nyköping, en minisemester då vi inte fick följa med min vackra moder o lillasyster till Chile! Ska bli skönt. Jag ska plugga (måste göra en hemtenta) och så ska jag festa! Och så ska jag träffa en gammal vän och en till kanske om hon orkar TA SIG HELA VÄGEN TILL LILLA NYKÖPING :P..

Måste packa nu så jag hinner inte skriva mer...

Vill önska alla en trevlig helg om jag inte lyckas ta mig in på bloggen innan dess...

Valentina: Säg till din mamma o pappa att ni kan komma hem till Carolina o hälsa på oss nån dag.. Vi åker hem antingen söndag eller måndag!

Little J, be redy for me!

Puss puss...

Ett inlägg innan läggdags

Fortfarande sjuk. Ska åka in ändå till praktiken, kommer säkert inte få göra något, men fine by me... Hehe..
Två dagar kvar! Skönt värre..

Har ringt och försökt få jobb på förlossningen/bb idag, men lyckades inte riktigt. Fick till svar att jag måste skicka ett mail med mitt CV till någon chef.. yata yata.. Tror inte att jag får något sommarjobb där..
Har skickat in mina betyg till Stephen (äntligen!) o ska försöka få ett extrajobb på Ögon. Jag är nästan lovad ett jobb där så jag hoppas att allt går bra!

Nu ska jag sova.. Opp imorn vääldigt tidigt, med tuppen.. Sen hem igen efter ett antal timmar o SOVA, sen opp igen med tuppen, sen hem igen o SOVA efter mina timmar sen är det klart!!!!

NATTINATTI!

RSS 2.0