Nehmen, är det sant? Ett nytt blogginlägg? Haha..

Ojojoj... Vad ska man skylla på nu? Varför har jag inte skrivit på så otroligt länge?
Hmm... Har ett antal bortförklaringar till varför jag inte ens har loggat in på min blogg. Så tråkig man är!

Det är sommar, jag jobbar som en galning, U jobbar som en galning varannan vecka så jag är ensam med Sam, jag har föresten inte vart ensam varannan vecka utan jag har haft ett vandrahem här hemma hela sommarn känns det som. Detta är några anledningar... Jo det finns ett till anledning, men återkommer till det sen.

Jag ska inte klaga apropå vandrahemmet i sommar. Jag har haft det hur roligt som helst. Äntligen vågar folk sig på att åka till oss. Varför det har dröjt så länge vet jag ej, men denna sommar fick alla för sig att de skulle komma. De får turas om o vissa har vi t om vart tvunga att säga"tyvärr men nej det funkar ej".
Men som sagt, det har vart superskoj! Om vi bara hade bott lite större så hade det vart lite mer bekvämt. Som när syrran plus familj bodde här. Hela familjen i vardagsrummet, tur att vi har en stor soffa och att det går att ta bort en madrass från sängen så de fick rena lyxdubbelsängen hehe. Eller ännu värre, när U´s mamma plus kompis var här och så kom även pappa o A på besök (ups, dubbelbokning...) Då fick papi o A ta den lyxiga dubbelmadrassen o flytta in i köket o sova där! Haha... Men det gick bra. Sen blir det så tomt när alla åker hem.
Igår åkte min älskade T hem. Det var så mysigt att ha henne här. Saknar att ha en nära vän i närheten :( Nu på lördag kommer min älskade J tillbaka, senast hon var här var det mars! Knäppt att tiden går så snabbt. Vad ska vi hitta på då? Ska man ta en till vända till Liseberg tro? Det blir fjärde gången för mig denna sommar då! Kanske ska hitta på nåt annat..

Jag ska föresten få göra provet som jag ligger efter med. EN av alla grejerna jag ligger efter med. Jag måste bli godkänd i psykiatrin också. Men det är denna tenta som skrämmer mig mest! Buu för läkemedelsberäkning!
Hösten börjar med den där tentan, sen så ska jag ut på praktik! Förlossningen! Ska bli skoj, och kanske läskigt! Återkommer till varför sen... Sen om jag lyckas bli godkänd i det jag ligger efter i får jag fortsätta plugga o då är det massa teori inför den stora praktiken med stort P! Då ska jag göra en 9 veckor lång praktik o då gäller det att jag visar vad jag kan. Efter den (o den där otroligt läskiga sluttentan som jag vägrar inse ska komma) så är jag f*cking klar! Eller ja, f*cking C-uppsatsen måste bli klar o godkänd också... Men jaja... Allt kommer i sinom tid. Förhoppningsvis inte för chockerande snabbt!

What else can I tell you... Ajuste ja, det lilla sista anledningen som jag skulle återkomma till samt det som kanske gör min förlossningspraktik till ett skräckupplevelse... SAMUEL SKA BLI STOREBROR! Nu är jag mogen nog att drop the bomb. Har vart lite rädd för att inte få behålla denna lilla krabat som gör mig så kissnödig. Var med om en skräckdag i förra veckan (berättar om det en annan gång) som fick mig att tappa all hopp om att bli tvåbarnsmamma, men som tur är visade sig allt vara helt ok o bebben växer på som det ska!

Anyways.. The "Bäbisch", som Sam så sött kallar bebisen för, är beräknad att ankomma den 15 februari 2010 om doktorn har lyckas gissa rätt :P. Just nu är jag inne i vecka 11 och på onsdag går jag in i vecka 12. Mao är den läskiga perioden där man är rädd för missfall över. Doktorn såg ett litet hjärta o det gör mig lugn iaf :D

O gosh, nu måste jag kissa... Kissar typ fyrtioelva ggr per timma nu för tiden. Men vad jag ville säga var att bloggen ska bli en mamma/gravid blogg om jag lyckas. Förvandligen ska ske snart... Jag ska bara jobba klart mina fyra sista dagar denna sommar. Sen är det semester o det betyder GB, Greece baby! 14 augusti bär det av till Kreta! Berättar mer sen.

Snart kommer my beloved one hem, finally! Som jag har saknat han! Om 25 min kanske han stiger in genom dörren... Hihi... Hoppas jag inte hinner somna innan haha...

Natt natt... Vi hörs om förhoppningsvis inte allt för lång tid..

RSS 2.0