Jag är sjuk!

Bläh vad jobbigt det kan bli ibland.. Jag som är långledig nu, fre-mån, och så går jag och bli sjuk!
Jag vet inte heller vem jag kan skylla på.. Kan inte komma på någon som kan ha smittat mig, nån måste det ju vara!
Host, host, host hela dagen, och ont i huvud också.. Aja... vad ska man göra. Hoppas jag inte smittar någon här hemma och att jag blir frisk tills på tisdag så att jag kan slutföra praktiken.
Nej, detta betyder att jag inte kommer kunna träna imorn! Buhu... Missar alltid Mats pass...


Ska gå o krya på mig...

Dagens outfit


Samuels dagens... (gårdagens outfit egentligen)



Ziptröjan var en julklapp från tata Alejandro, extrafarmor Ella och farstrarna Daniela och Emilia.
Jeans från H&M.
Strumpor var också en julklapp från farmor Carolina och låtsasfarfar Laban.

Fjärrkontrollen går till tvn i vardagsrummet, från El Giganten, hahah..




Kolla vår lilla klätterapa föresten. Han klättrar ÖVERALLT! Upp i barnstolen, på köksstolarna, upp på den lilla lilla köksbordet, till den lilla lilla skålen... neh men han är verkligen överallt! U hittade Samuel på sängen häromdagen där han glatt stog o hoppa! Livsfarlig är han.

Piiinsam du är!


Hur kan man ställa upp på Lyxfällan?


(Bild från Meterfilm)

Skrev ett helt annat inlägg först, men kände att jag hängde ut han för mycket, så jag börjar om...
Killen som var med i säsongstarten av Lyxfällan är lillebror till en gammal klasskamrat till mig. Jag förstår inte hur man kan hänga ut sitt liv så där, speciellt sina ekonomiska problem! Man kan ju få  hjälp från annat håll om man är så desperat än just Lyxfällan. Då handlar det inte om att få hjälp utan mer att man får sin chans att vara med på tv. Det handlar om alla som har ställt upp på såna program. Nanyakuten, Lyxfällan, Du är vad du äter.
Värst är nog att det inte hjälpte att hänga ut hela sitt liv på tv. Helt i onödan blev det. Det är nästan synd om killen, men eftersom jag känner som jag känner för den här killen så tycker jag inte så...

Redo för sängen

Sorry, Valentina. Vi får ta o fixa din blogg en annan dag. Jag är ledig hela helgen så då kan jag hjälpa dig. Ok?

Idag var det praktik på dagen, sen var det lite filminspelning och sen var jag och E o träna medelpass på Friskis.. Vadå? Jaha filminspelningen undrar du om... JAG var inte med, men jag stod brevid o var nyfiken medan de spelade in någon polis/skurk-film. Det var efter att jag klev av bussen i Nils Erikssonterminalen som jag såg världens uppsättning med kameror och lampor, med mer. Det var avspärrat, så man kom inte jättenära. Men man såg hur folk med walkie-talkie sprang runt o fixade med saker och man såg skådisar, som höll i pistoler, stod o repetera. Jag höll på o missa det bästa eftersom jag tröttna på att inget hände. Då hör jag hur en kvinna skrek "Redo? Action!". Och då hör man två jättesmällar och sedan börjar en massa folk (statister) springa upp för trappan i panik. Sen hör man "Bryt!" och "Tack!" och så var den scenen klar (tror jag). Spännande va?
Jag har vart med om en till filminspelning i Göteborg. Det var i höstas på Avenyn när jag var på väg hem från praktiken som jag blev stoppad av en man. Han ville att jag ska skulle vara med i filmen! Neh skoja. Han stoppade mig för att jag höll på kliva rakt in i deras filminspelning... Hahaha jättepinsamt. Klockan var över 22 och jag var jättetrött så jag hade inte märkt någonting haha.. Det var en polisjakt som filmades, btw.




NU SKA JAG SOVA! Puss puss!

Dagens outfit

Samuels dagens.. Haha... Han var bara så söt klädd idag (by daddy U)...

Puma mysdräktsom Samuel fick av tia Alejandra, tio Boris och Fernando och Valentina när han föddes.
Blå/grå randig tröja från H&M
.

Min sötisson var så söt så jag lägger upp några fler! Plus några på mig och på U's fina pose! Haha..





"Stop taking pictures mommy! Annars!"

Dagen efter en skivstångspass

Ja, vad ska man säga om passet? Att jag inte har så mycket träningsvärk säger mycket, fast det kan bero på att jag hade för lite vikter. Värst var nog att när vårt pass var slut så gick min Funkpassgrupp in o skulle träna :(
Ska aldrig mer vara sen med o boka passet :P


Såhär snygg ser jag ut när jag ska träna!

Anyways.. Hade skola idag. Var mycket mer givande än jag hade trott. Vi pratade mycket om den kommande hemtentan. Känns skönt, nu vet man vad vad man ska göra exakt. Då blir det bara mitt fel om det blir ett U.

Sååå slöö.. ska nog ta o lägga mig snart... Annars orkar man inte med praktik. By the way så är det bara FYRA PRAKTIKDAGAR KVAR! Hur najs som helst. Kändes som att det var två hela veckor, men eftersom det blev som det blev plus att man har en snäll handledare så blir det så nu :D

Puss puss!

Skivstång

Japp, nu har jag bestämt mig för att jag ska träna Skivstång (Bodypump heter det på andra gym). Jag tror att någon har lämnat återbud för att det brukar inte finnas plats, speciellt bara några timmar innan passet..

Har precis kommit hem från praktiken. Otroligt lång resa, speciellt när man är sjukt kissnödig hela resan hem. När jag klev på spårvagnen trodde jag att jag skulle spricka! Jag kunde inte tänka på nåt annat och jag började få panik - tänk om jag skulle kissa på mig! För nära var jag... Det blev så hemskt att jag var tvungen o stiga av vid Pedagogen o springa dit o kissa! Fyfan vad hemskt det kan bli. Kom o tänka på min kompis T som var på besök hos oss en gång och vi hade vart ute på en uteservering o druckit (jag drack te för att jag var gravid, men alla andra drack öl o vin). Hon ba "jag börjar bli lite kissnödig"... sen efter halva resan satt hon som jag o nästan darrade med benen o ba "Catti jag kan inte snacka just nu, det är panik!". Så hon tog mina hemmanycklar o kutade när dörrarna öppnade sig. Jag som var höggravid skulle bara slow her down så hon fick springa själv haha... Jag o U bara asgarvade, men sen började U oxå o känna sig kissnödig. U pallade inte heller vänta så han sprang upp i skogen, och vem kommer inte ner från skogen då? Jo, lilla T hahaha... hon lyckades inte hålla sig hahaha.... Fyfan vad jag garvade den kvällen!

Do'h, Catti!

Långsammaste Catti!!! Jag är så seg, jag skulle boka plats till Funken imorn men har skjutit upp det hela dan. Och nu när jag kom på det igen så är det fullt! Jaha, det har inte hänt förut. Damn you folk som bara tränar pga sina nyårslöften. I mars ska det bli normalt mkt folk igen enligt ledarna. Det är så varje terminstart, folk ska vara duktiga o ska gå ner i vikt, men efter halva är de nöjda. Haha.. Bara bra för min del, gillar inte o trängas haha..

Aja får ta o träna något annat... Core (mag-rygg-bålträning) finns och också stationsjympa (men det är asjobbigt). Får se vad det blir. Hoppas jag får med mig någon.

Imorn är det också praktik igen. Egentligen skulle jag ha vart ledig, men min handledare tyckte att jag skulle komma in istället för på fredag, måndag blir ett mer givande dag.
Tisdag är det skola. Så segt o åka dit. Säker något otroligt givande! NOT! Har nog inte vart med om en skoldag mitt i praktiken som har varit nödvändig. Men de är obligatoriska så jag måste.

Blev inte så många bilder idag. Vi gick till Slottskogen idag o tog några bilder och mitt i min sälfotografering så var det plötsligt helt mörkt o dimmit ute.. Hoppas det blev några bra iaf. Tråkigaste U ville inte vara med på bild haha.. Skyll dej själv om det inte finns bilder på dig här hemma sen! Haha..

Nu ska jag förbereda inför morgondagen. Ha det bra alla!

Ut i solen!

Nu snart ska vi ut.. Ut i den fina vårvädret, man vet inte hur länge den varar.



Ska ta fina bilder på oss så att vi kan rama in dem, vi har inte så många bilder på oss. Speciellt nu när den externa hårddisken är förstörd med alla bilder från Samuels första år :( :( Hoppas den går att fixa!!!

Aja, puss puss..


Ny desing på bloggen

Oj vad klockan blev mycket helt plötsligt...

Nu har jag suttit och pillat o fixat med min blogg denna kväll. Tröttnade på gamla utseendet... Hoppas ni gillar den.
Jag måste fixa en ny header. Den jag har nu, bilden på nyfödde Samuel, är bara temporär. En snygg photoshopad ska göras. Inte för att jag kan men jag får be någon annan duktigare photoshopare som kan hjälpa mig. Kanske U?

Nu ska jag sova! Natt natt...

Tävling!

Carolina har nu startat en liten tävling i sin blogg

Tävlingen kommer att gå till som så att ni får EN chans var att gissa när Deras bebis kommer ut!
Skriv datum och tid i en kommentar och länka till hennes blogg inne hos dig!

Glöm inte att länka till Carros blogg från din och att skriva om tävlingen!
Komentaren om tid och datum lämnar du i Carros blogg

Den som gissar närmast kommer att belönas med ett fint pris!
Skriv också i ditt kommentar vilket slags pris du skulle vilja vinna:
* Bling Bling
* Njutning
* Sött

Tävlingen avslutas när hon avslöjat att det är dags att åka in eller när ... bebis kommit ut!

Nu är det helg igen, efterlängtade helg!

Äntligen är det helg! Är inte van med att få gå upp tidigt VARJE dag.. Haha latis! Men denna vecka har det blivit så... Så idag fick jag äntligen en sovmorgon, till 11 nästan!!! Lyx lyx. Eftersom U är en morgonmänniska och jag en kvällmänniska så brukar det bli att han tar S på morgonen och jag tar han på kvällen om U har somnat.

Vad ska vi hitta på idag då? Vi ville ju ut på äventyr idag, kanske Universeum eller Lek och Buslandet, men ena var för dyyrt och den andra orkar vi egentligen inte med. För mycket barn! Haha.. U skulle få panik med alla skrik.

Vi har fått vår efterlängtade dammsugare! En Electrolux (den med bebisen som sover på den på reklambilden om ni har sett den). Underbart! Tänk att man blir så glad för såna saker. Skulle jag aldrig trott när jag var i tonåren hahaha...

Förra helgen var vi i IKEA och köpte en del saker, inte lika mycket som andra dock haha.. Meningen var att vi skulle köpa en sänggavel, eller iaf material till o bygga en själv (vill ha en sån vadderad huvudgavel som man hänger i väggen). Vi hittade en träsänggavel som var halva priset och så hittade jag ett jättesnyggt tyg. När vi har kommit till Fyndavdelningen (min favoritavdelning!) så ser jag nåt.... "Hemnes" sänggavel i svartbrun! Älskar den och har spanat in den hur länge som helst! Men vet ni var det bästa var? Priset! Jag kunde inte tro det, blinkade ett antal ggr... 150kr!
Det som var "fel" var att den inte var i sin orginalförpackning och att det fattades några delar. Men eftersom jag var ute efter själva huvudgaveln så spelade det ingen roll. Vilken tur vi har asså!
Ska lägga upp en bild sen så ni får se hur fint det blev. Enda som fattas nu är att byta ut byrån och sängborden. Gah, vet inte vad jag tänkte på när vi köpte dem, blev nog övertalad. Lantlig stil är så inte min stil! Någon som vill köpa? Aspelundserien från IKEA är de ifrån...

Annat lullull blev det också. Som t ex Lackhyllorna i köket, en lampa till köksfönstret, en ny överkast till sängen och mycket mer. Väggen i köket håller inte så bra har vi märkt nu. Det gäller att inte lägga för mycket saker på hyllorna haha..

Lite träning blev det den här veckan. Eftersom Friskis hade en sån gratisvecka så var det fullt i alla pass så det gällde o vara i tid. Jag tycker inte om när det är föör mycket folk, speciellt i jympapassen, man får inte plats! Torsdags medelpass är för tråkig för min del har jag märkt nu, fick inte upp flåset förrän i slutet nästan. Det är inte som på Mats pass (my love haha). Får ta o hitta på nåt med givande istället, kanske ska ta o prova skivstång igen, och kanske någon core pass... Får se..

Jag får nog ta o inviga dammsugaren snart.. Ska bara vänta på att S vaknar...

Catti leker hemsjukvårdssjuksköterska

Oj vilket långt ord det blev haha..

Ännu en praktikperiod har börjat. Denna gång är vi på hemsjukvården och jag är i Skepplanda, låååångt utanför Göteborg!!! Neh, så dramatiskt är det inte. Det tar mellan 40-53 minuter, beroende på vilken buss jag tar, från centralstationen, plus min spårvagnsresa på 20 min. I Stockholm är det inga konstiga tider, utan helt vanligt att man får pendla så långa tider. Och jag som pendlar till Trollhättan nästan varje dag (en resa som tar ca en och en halv timme från dörr till dörr om jag har tur). Men just nu känner jag inte riktigt för att pendla. Speciellt när det finns hur många hemsjukvård här i närheten. Men min skola har tydligen inte så bra kontakter :S:S:S

Aja, sköterskan jag följer är hur gullig som helst och jag är nöjd! Tre veckor är en kort tid så det kommer o gå snabbt. Enda jobbiga är hemtentan som ska in den 13 februari. Får fira dubbelt på alla hjärtans dag!

Nu ropar min blivande man att maten är klar, bäst o springa!

Ingen rolig dag, skolmässigt alltså.

Usch, idag var det redovisning på hemtentan vi gjorde tills idag. Själv satt jag i förrgår och igår (mest igår) och gjorde den. Blev inte alls nöjd och jag gjorde om den ett antal ggr. Så många ggr att jag tillslut inte visste vilken version jag lämnade in.
Redovisningen var ok, men jag var jättenervös innan eftersom jag inte var förberedd med stödord o grejer. Lärarna tryckte på att redovisningen skulle vara så pedagogisk som möjlig och att man inte skulle läsa innantill. Jag gjorde stödord, men eftersom jag var så nervös så läste jag bara dem och sen kom jag på att jag inte pratade runt dem. Sucki sucki med andra ord. Hey, det kunde ha vart värre. Min kompis C kunde inte skriva ut sitt arbete så hon var tvungen o redovisa det hon kom ihåg bara...
Efter min redovisning (jag var såklart först ut) så ville jag bara lägga mig i fosterställning i ett hörns o gråta. Men efter ett tag kändes det faktist bra. Får jag U är det bara o kompletera ju. Fick föresten ett U på första studieuppgiften. Jag anade att den inte var helt ok, men inte så illa att jag skulle vara tvungen att kompletera.

U kom in på engelska C! Han hade missat att tacka jag till kursen och han skulle inte ha fått gå kursen om det inte had funnits plats. Som tur var så fanns det en plats så han ska plugga. Yey säger jag. Hur skulle denna termin annars ha sett ut? U skulle ha fått jobbat och missat en hel termin och han skulle då inte kunnat sluta samtidigt som mig. TUR säger jag bara!

Imorn ska vi till IKEA med U's pappa o familj. Ska bli skoj! Jag har längtat, och nu när man har fått pengar också blir det extra skoj.. Vet inte exakt vad vi ska köpa, men saker till sovrummet och några Lackhyllor till köket. Det blir nog också en ny dammsugare, då våran suger! Eller, neh, det är just det som är problemet, den suger ingenting, den bara låter... Frustrerande det kan vara. Vi har fått sopa och svabbat golvet istället, tar så mycket mer tid. Men imorn ska vi köpa en iaf :D

Aja, ska kolla på "Greys anatomy" och kansk "Zack and Mirri make a porno" om vi orkar :D

Mors mors!

Värdet på min blogg

Haha, läste på Carolinas blogg om hur mycket hennes blogg är värd. Hennes är värd 105 000kr! Så jag testade jag med...

Ynka 780kr!

Haha, antar att man måste ha en del läsare också för att få upp nivån. Jag har inte sysslat så länge med att blogga och så har jag inte outat min blogg till alla heller. Får ta o göra det kanske... Fast när jag är redo hehe...

Dålig på att uppdatera...

Nu har det hänt mig. Lusten att blogga har avtagit och det går fler och fler dagar mellan inläggen. Händer alla, och nu har det hänt mig!

Haha..

Dumma dator som krånglar, jäkla pil som lever sitt eget liv och förstör mina texter. Och jag som har en tenta att skriva. Pilen som lever sitt eget liv hoppar runt lite hur som helst och gör så att när jag skriver något så kan det t ex hoppa upp en rad och jag utan att titta fortsätter att skriva en rad upp. Eller så markerar den texten helt plötsligt och när jag trycker på ytterligare en tangent så raderas det jag skrev innan. Urjobbigt när man måste hålla på rätta allt hela tiden! Vet inte vad det är som krånglar, kanske datorn, eller Wordprogrammet.

Jag är föresten heeelt slut. Jag har börjat träna för fullt o kan ibland träna några dagar i rad. Idag tränade jag ett danspass (samma som förra veckan). Ska nog ge passet några chanser till. Grejen är att alla låtar inte är så roliga och då förlorar man lite av lusten och då tappar jag energin...
Jag körde mitt efterlängtade Funkpass. Fick t om med mig E, U's låtsasmamma. Men det var för krångligt! Jag som älskade förra rutinen, och nu har vi börjat med en ny. Men självklart kommer man in i det om några pass och sen kommer jag även att älska denna rutin.
Roligast (och jobbigast) är Mats pass på söndagar. En äldre man som kört på som f-n. Det är inte roligt när äldre har bättre kondition än en själv, men jag brukar tänka att de har haft mer tid på sig att träna upp det haha.. Efter halva passet vill jag lägga mig ner och gråta, så jobbig är den. Man ser inget slut och klockan rör sig inte! Men efter passets slut får man en sån känsla alltså! Tror det kallas för träningsvärk! Haha skoja, neh men man blir så full av energi.. Superskönt är det efteråt. Jag känner mig så duktig och nyttig :D

Lilla L, Samuels minsta kusin, fyllde ett år förra helgen. Lilla tjejen börjar bli stor. Känns som att man missar så mycket när man bor så långt bort. Varje gång man besöker dem blir man så chockad över att hon är så stor haha..

Nu ska jag återgå till tant Anna Almén o alla hennes krämpor! (Aka hemtentan som ska in på fredag).

Baj baj!

Jag har fått en Award!


"Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*"

Jag har fått den här fina Awarden av Carolina, för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg! Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:

http://lisawerner.blogg.se/
http://carolina1979.blogg.se/
http://jannienettum.blogspot.com/
http://pjatt.blogg.se/
http://ninal.blogg.se/


Helt öm i kroppen...

Vet inte om det beror på träningsvärken eller efter fallet igår.. Kanske en kombination...
 
Ungefär såhär ser det ut när vi tränar...

Nu är julsakerna äntligen bortplockade... Nu ser jag fram emot sommaren.. Fick bara en sån känsla idag när solen sken så fint. Så mysigt det kommer o bli.

Vill åka utomlands iår.. Helst fler ggr.. Börja med en nu i vår när vi båda skriver hemtenta, sen kan vi ta en till resa till sommaren. Kanske en till till vintern eller till efter examen... Hur gott skulle inte det vara????

Just nu är jag heeeeelt slut, har vart det hela dan. Samuel lät oss inte sova, jag gick ju o la mig jättesent igår för att jag satt med uppgiften som skulle redovisas idag. Btw, det gick jättebra :D Läraren tyckte att mitt val av ämne var väldigt bra. Så blir det när man gör läxor i sista sekunden kvällen innan.. (haha skoja, hade nog bara tur).

Nu ska vi se på Gomorra... Kanske lite på "Let's dance", om jag får av U....

Pussssssss

Ajajaj!

Idag har jag vart o tränat igen. En vanlig medelpass. Såna tycker jag om, men vad jag fnittrade för mig själv de första gångerna jag gick. Ser ju inte klokt ut haha... Men nu är det jätteskoj o jag tar i allt jag kan...

Ajajaj har jag.. Dumma jag kom iväg lite för sent, igen, och bestämde mig för o ta cykeln så jag skulle hinna. Det jag hade glömt bort var att det är hur isigt som f-n ute. Jag sladdade med cykeln ner för backen :( Landade på ena höften och tog emot med ena handen... Jag har så ont... Vet ej om det är pga att jag ramlade eller om det är träningsvärken... :(

Efter Samuels dagis åkte vi till Frölunda torg. Jag köpte lite kläder till mig och U och S fick nya skor.

Nu ska jag börja plugga. NU lixom.. Lite sent ute... Men jag har inte haft någon inspiration..

She's freaky and she knows it!

Idag har det skett en mirakel gott folk! Jag har gått på mitt allra första friskispass år 2009!!! Trodde inte jag skulle komma iväg idag.

Idag var det back to school för oss alla tre (back to förschool för Samuels del).. Jag hade ansvaret för att ställa klockan igår natt. Klockan 6:30 skulle den ringa. Och det gjorde den. Och jag väckte U så att han skulle upp o duscha. Fast mitt sätt att väcka U genom att ta på hans arm var tydligen inte tillräcklig. Jag måste ha blivit helt utmattad av försöket, för jag SOMNADE OM! Oh, komma försent första dagen är inte roligt! Jag vaknade till en timme senare och det var precis då min spårvagn åkte från hållplatsen. Missar jag den missar jag tåget o då betyder det att jag blir en timme sen till skolan... :( Frustrerande det kan vara att pendla...
Men det var bara o stiga upp hela familjen. Var ganska mysigt och äta frukost ihop o fixa sig iordning och t om gå ut tillsammans. Egentligen borde jag ha gått hemifrån lite tidigare, för jag höll på o missa nästa tåg! Haha, hur skulle det ha sett ut hahaha....

Anyways... Skolan va blah.. Gick hem på lunchrasten, vilket betydde att jag hann o hämta SammySam på dagis. Alltid ett nöje. Älskar att se hur glad han blir när vi kommer! Helt vild blir han och nervös också... Vet inte vad han ska göra.. haha.. Ni skulle se han :D

Men när jag kom hem o lekte en stund med min sötisson som blev jag helt slut. Jag hade planerat o läsa lite i boken som vi ska ha litteraturseminarie på o sen sticka iväg o äta. Istället blev det slösurf, vänta på att U spelade klart Fifa, sen serierna som har kommit denna vecka, lite sushi... Ville bara stanna hemma o dega.. Men nej! Någonstans därinne sa åt mig o träna.. Ett mirakel skulle jag kunna tro... Danspass blev det och oooj vad skumt det var haha... Roligt men knasigt.. Typ som jag. Fast allt var inte så roligt.. Inte många låtar som man kände wuhu-känslan på. Längtar tills på måndag då Funk sätter igång igen. Mycket roligare och mer strukturerat. Jag kanske ger danspasset en till chans. Får se om jag får med mig E eller U (inte min sambo U). Inlägget heter så för att jag dansade till Justins "Lovestoned" o nu har den fastnat i skallen, du du du du dududu...

Föresten, igår skulle jag ha tränat allra första passet. Var hur peppad som helst. Kollade upp passen på datorn innan o allt. Cyklar ner till friskis och då står det att den är fullsatt. Fyf----n vad sur jag blev. Det går inte o förhandsboka såna pass utan man måste vara i tid. Tydligen är det många som har lagt samma nyårslöfte som jag så nu gäller det o komma typ en halvtimme tidigare...

Fick iaf god mat igår. Vi var hos U's pappa och styvmamma och åt. Samuel hade vart där hela dan typ eftersom vi var tvugna o plugga. Lamm blev det.. Mmmmm. Egentligen gillar jag inte lamm, men igår var det supergott. Mjukt som smör haha..

Aja ska ta o duscha, snuskojag. Annars somnar jag snart.... (Bloggens längsta inlägg hittils!)

Är mitt uppe i årets första uppgift!

Nu är man helt förberedd inför den nya kursen som startar imorn. Pang på bara. U fick åka till sin skolbibliotek igår o hämta böckerna jag hade lånat. (Urbra o ha en sambo som pluggar i en annan skola, då kan jag nästan alltid räkna med att jag kan få tag i böckerna jag behöver hehe). Jag skulle egentligen ha gått o hämtat dem men eftersom igår var en dag innan en röd dag så stängd dem tolv, alltså en halvtimme kvar från att jag kollade upp öppettiderna! Jag skulle inte ha hunnit. Men eftersom U var redan påklädd o allt så fick jag charma han lite o då gick han istället. Gullig sambo va?

Stora traven med böcker för en ynka 7,5 poängskurs!

Idag fyller min underbara systerson FERNANDO hela 10 år!!!! Stora grabben!
Kommer ihåg hans födsel som det vore igår!.. Syrran sov over hos oss. Hon hade gått över tiden (har jag för mig), så de väntade bara på att förlossningen skulle sättas igång då hon hade en liten till på 3 år (sötaste Valentina)... På kvällen, då min mamma hade passat på o gå ut o träffa en gammal väninna som bodde ganska så nära och då min svåger jobbade kväll, DÅ sätter förlossningen igång. Jag blev jättenervös (jag var 13-14 år). Jag ringde mamma o syrran sin sambo. Jag trodde hon skulle föda nu nu nu och att hon var tvungen o sticka med en gång! Men hon ba gick o fixade med naglarna, klippte dem o tog bort nagellack "Man får ju inte ha långa naglar för då kan man riva bebisen" sa hon. Sen hoppade hon i i duschen ett tag. Jag ba men shiiit vad gör hon???... Efter ett tag kom mamma och min svåger - äntligen! Tyckte jag haha... De åkte iväg typ vid tolv vill jag tro.. Sen två timmar efter ringer syrran till mamma och mamma hör en liten bebis i bakgrunden som gnyr o låter hehe.. Min lilla Fernando vad född!!! Jag var den enda som var säker på att det skulle bli en pojke. Alla trodde det skulle bli en flicka, eftersom det skulle vara så typiskt o få en till haha... But I knew!

Fernando med en 1-månadsgammal Samuel

Usch f****** Scheisse!!

Har missat den nya sidan på skolans hemsida, så jag har missat att vi har en uppgift... Jag hörde det på ryktesväg, men trodde det bara var en teori om att vi skulle ha en uppgift... Ohh.. Nu har jag tre dar på mig o få ihop en någonlunda bra uppgift!

Har nästan fixat ihop alla böckerna vi behöver iaf. Tur att man har en sambo som pluggar i en annan skola så att han också kan låna böcker till en. Böckerna i min skola och i stadsbiblioteket är alltid slut annars när man behöver dem, har nog klasskompisar som är snabbare än en själv.

Idag var jag o Sam i Frölunda torg. Har införskaffat Eskimo kids, skitdyr var den, men vad gör man inte för en hel natts sömn.. Hoppas den funkar... Om inte får vi en mycket smartare pojke. Fiskolja är ju bra för hjärnan.
Gick runt i alla butiker men jag kunde inte hitta nåt som jag verkligen ville ha. Så jobbigt när man ska överanalysera allt innan man köper nåt. Plånboken mår bättre men det blir att jag aldrig köper nåt längre.
Vill föresten till Ikea... Måste fixa skjuts bara.

Oh, måste börja plugga... Me don't want tooo! Vill vara rastlös (sa ju att jag skulle ångra mig haha)...

Vill ha smått o gott! Jag som ska banta!

Hur svårt kan det vara o inte äta smått o gott på kvällarna? Har inte bestämt mig för hur mkt jag ska gå ner eller hur. Men jag ska äta bättre och mindre, skippa småätandet och börja träna regelbundet igen... Får se om jag lyckas... Får nog skriva ett nogrannare inlägg om detta o mer strukturerat. Jag kanske t om vågar lägga upp mina mått och vikter med mer... (men räkna inte med det haha)...

Ska kolla klart på "Mean girls" på tv4+ och kanske öppna böckerna och börja med läxan hehe...

Mors mors!

Tävla om en Alien-docka!



Gå in på http://barnshoppingbloggen.blogg.se och tävla.

Börjar bli lite rastlös...

Usch, kommer så ångra mig för att jag säger så, men jag har inte så mycket o göra nu när man bara går hemma. När jag börjar skolan igen kommer jag o hata mig för att jag sa så... Haha...
By the way, när börjar skolan? Skolan har inte hört av sig än...

Åh, lusten av att börja fixa o trixa hemma har kommit tillbaka. Lagom till att börja fixa i sovrummet och lagom tills pengarna kommer i slutet av januari. Det är det bästa med skolstarten, man får så mycket!! Fast det är inte roligt när terminen håller på o ta slut, då får man typ hälften! Hoppas jag får hoppa in o jobba liten så "cashen rullar in som det ska, det går bra nu"...

Hur ska jag göra i sovrummet? Ena sekunden har jag typ tusen idéer, andra sekunden står huvudet still. Tur att man har Styleroom så att man får tips... Får lägga upp före-och efterbilder sen....

Nu ska jag titta på "Djävulen och jag" på femman. En klassiker haha...

Föresten, Samuel sover sin andra-dag-utan-välling-på-natten... Första natten gick ok, lite gråt var det, men ingen välling!

År 2009 är full igång...

Idag fyller min kusin Camilla 21år! Grattis grattis. Hon är den första i släkten som fyller år, sen kommer Fernando som fyller 10år den 6 januari.

Just nu gråter Samuel som bara den, försöker att få han o somna utan välling. Han har fått en flaska redan, men han var för pigg för att somna. Jag vill att han ska sova utan välling, iaf på natten. Han dricker typ 3-4 flaskor välling per natt, vilket är sjuukt mycket. De nätter som han har sovit sig igenom kan jag räkna på en hand. Han vaknar flera gånger på nätterna, ibland räcker det med lite puffar på rumpan för att somna om, men oftast är det bara en vällingflaska som hjälper. På BVC säger de att man bara ska sluta ge han och man får stå ut med dessa nätter tills han vänjer sig. Men hur roligt är det att ligga o lyssna på sin son som skriker sig till sömns, eller ligger o gråter hela natten lång. Både U och jag är helt slut efter sån natt. Oftast får U ta han då jag har praktiserat så mycket o måste upp extremt tidigt. Fatta vad jobbigt!  Nu ska jag in till han o se om jag kan få han o somna.

Puh, nu har han finally somnat!!! Fick vagga han till sömn... U har precis läst på FL att Omega 3, Eskimo kidz, ska funka skitbra... Vi får la testa dem... (Wuhu, mitt allra första "la", nu är man göteborgare...)

Ska fortsätta kolla på hur de hackar på Pamela Anderson... Hahahhaha säger jag bara, så bra!

Puss puss...

RSS 2.0