Ojsan... Man kanske ska uppdatera sig lite!

Usch vad tiden går snabbt, helt sjukt. Inte undra på att det har gått x antal veckor sen jag uppdaterade. Känns som att det var igår jag skrev ett inlägg.. Eller nja, kanske en vecka då :P

Vad har hänt sen sist? jo... URICH HAR KÖRKORT!!!! Yaay... Duktigaste duktigaste papacito! Och bilen funkar också så vi åker nu runt överallt o utforskar. Idag, t ex, åkte vi till Allum i Partille, har aldrig vart där. Det var helt ok. Men jag trodde det skulle vara värsta grejen, så som alla snackar om det haha..
Imorn kanske vi åker till Ullared! Skoj va? Hihi..

Något som går dåligt är skolan... Jag har fan inte gjort ett shit sen jag åkte till Nyköping! Detta är hemskt! Jag vet inte vad jag håller på med! Är inne i min destruktiva beteende... Sover långt in på dagen, lägger mig supersent. Gör allt annat än o plugga! Bläh bläh bläh! Men snart kommer sommarloven... Då slipper jag min onda ångest som sätter sig i magen... Jag och C ska kämpa oss igenom detta helvette! Jäkla c-uppsats! Hate you!

En rolig nyhet nu: Jag ska praktisera på Förlossningen/BB på Östra sjukhus! Wuhu! Tre veckor i höst, det första jag gör när jag börjar i höst. Så nu ser man fram emot skolan igen :)

Nu ska jag kolla klart på Sex and the city, sen ska jag lägga mig. Hoppas U är mer intresserad av Ullared nu när Barcelona vann Champions Leage! Hihi... Natt natt!

Tomorrow tomorrow...

Imorn åker vi. Packa pappas packsäck, tåger tuffar raka vägen till Nyköping. Eller nja, tåget tuffar raka vägen mot Katrineholm, sedan kommer en bil o hämtar oss o leder oss till Nyköping :P

Resan skulle ha skett idag, men vi fick inte tag i några biljetter, så vi åker idag.. segt.. När man var så inställd på att resa en viss dag.. Men idag har det vart en soft dag. Förutom regnet då! Oj vad det regnade! Jag cyklade med S och vi blev dyngblöta.. Stackars oss o speciellt stackars min lilla bebis... Fick byta till ombytet på dagiset.

Älskade stora baby... Du är fortfarande duktig i mina ögon! Bara så att du vet... Nästa gång!

Idag träffade jag ett par mammor och deras döttrar. Jag var den enda med pojke.. Lustigt.. Jättesöta var de, det var ett tag sen jag gick o fika med mammor o deras barn. Får ta o göra det oftare!

Nu har vi bara suttit o kollat filmer. Eller vi och vi, JAG har kollat på filmer och U ligger o sover på soffan som alltid. Har kollat på "Kärleksfeber" med CHer, Winona och Christina Richi, så underbar, så många flashbacks till när jag var liten. Nu sett jag o tittar på slutet av "What's love got to do with it?" om Tina Turners liv. Så hemsk! Det finns inget värre än män som Ike Turner! Jäkla äcklon!!!

Nu ska jag kolla klart och sedan borde jag gå och lägga mig...

Juste ja, väger för tillfället 74,6 kg vilket betyder att jag har gått ner 3,6 kg sen jag började med Modifast... Hurra för mig!

Magiska ord...

Sitter på soffan och är helt slut!
Jag och S har vart o badat idag på Valhallabadet. Det gick jättebra. Jag gick och hämta han (lite sent som alltid) och sen stack vi. Anledningen till denna spontana baddag var för att U måste plugga allt han kan för imorn smäller det! Juste ja, han ska göra teoriprovet! Han är superduktig, får nästan fullpott när han sitter hemma o gör den på datorn. Jag har inget o jämföra med (folk kanske alltid får fullpott när de gör den hemma). Men i mina ögon är han den duktigaste i världen! Önska jag var lika lättlärd som min älskling!

Sitter o slötittar på "Familjen Bonnier". Läskigt med folk som har makt. Hörde från en liten fågel att det är någon i den familjen som var inblandad i "Ricardo-mordet", men eftersom de är så mäktiga så är allt mörklagt. Har inte ens tänkt på att man inte har hört mer om "Ricardo-mordet", men med detta skvaller så förstår man ju. Brr... läskigt ju! Pengar kan visst köpa allt. Nu kanske denna rykte inte stämmer, men jag tänker på liknande saker som folk har kunna köpt sig undan ifrån...

Jag upplever att mina vårkänslor blommar ikapp med trädens blommor! Min älskling sa de magiska orden och jag har inte vart så lycklig på länge! Det är skolan som tar all min energi. Känner att jag kämpar monotont igenom vartenda dag, speciellt efter jul. Men nu är våren här och jag njuter av att vara flickvän och mamma! Älskar allt o alla.. Solen och U's magiska ord är mina lyckopiller :D

Nu låter det som jag verkligen har tagit lyckopiller, men jag lovar, det är bara solen och U's magiska ord jag är hög på!

Fredag åker vi till Nyköping. Egentligen borde jag ha stannat hemma o gjort min omtenta på lördag, men det är no way in hell att jag missar vår allra första road trip! (Om U fixar körkortet vill säga, känn ingen press U, inte min mening). Jag missade även att anmäla mig till tentan så det är en liten chans att jag skulle ha fått plats... Aja, skyller på solen och kärleken till min familj! Nu ska jag sluta flumma, annars kommer folk verkligen o tro något annat. Jag kan även skylla på att jag är helt slut!

S, du är nog värre än far din! Du gör mig galen. Finns det någon som är gulligare än dig? Nej, jag tror verkligen inte det. Jag kan inte sluta skratta åt alla gulliga grejer du hittar på och alla nya ord du hittar på. Det är så roligt att äntligen förstå vad du menar, och jag ser på dig att du också tycker det! Det är du och jag, min lilla vän! Och pappa då, och alla andra bebisar mamma och pappa kommer att få. Jag älskar dig! (Varför blir jag gråtfärdig när jag skriver detta? Känslorna är för starka, som en klumpt som vill komma ut som ett tjut som förklarar mina känslor!)
Mamma o pappa älskar dig!

RSS 2.0