Happy New Year!

Håller just nu på med o fixar håret tills ikväll. Vi ska som sagt bara vara hemma iår. Vår kompis Big D (fortfarande inte hans riktiga smeknamn haha) ska komma hit o fira med oss... Gott gott gott (som Samuels säger) ska det bli. Mr U är full igång o ska fixa med efterrätterna. Maten får nog vänta lite.

Städa måste det också göras. Jag har en liten tvångstanke om att hur hemmet ser ut just under nyårsskiftet, kommer den se ut i resten av året. Jag vet, galet. Men om jag inte städar så kommer jag o bli knäpp haha...

Detta år har varit ganska roligt och händelsefullt. Vi har vart utomlands. Jag har pluggat ett helt år och på så sätt också skaffat kompisar som jag kommer o ha kontakt med länge. Jag har sett hur vår vackra son har utvecklats från en liten bebis som inte gjorde mycket, till den lilla busunge han är nu som springer, klättrar, pratar (lite iaf), pussas o busar lite till. Vad jag älskar honom!!!
Bebisar har fötts på rullande band (bara 2008 föddes, i ordning, Louvise, Lia-Isabella, Isabelle, Atilla, Joaquin, Neo och Antonella) Crazy va?
U har vart pappaledig under våren och jag var mammaledig under sommaren, underbart har det varit!
Jag hoppas att jag är lika nöjd med nästa år som jag är med denna. Även fast det hände lite tråkigheter. Ett litet liv som vi andrig fick uppleva. Men det jag tror är att dennes själ kommer tillbaka till nästa gång när det är dags. (Bara det inte dröjer så länge till, hint hint, U ;) )

Föresten, Jag älskar dig U och jag hoppas i vi fortsätter att älska varann till vi dör!
It's you and me baby (och vår lilla bebis, plus alla bebisar som kommer i framtiden haha).

Lite julbilder...

Like father, like son.
Grinchen? Neh, bara übersnygga mama C.
Tomten har kommit!!!
Samuel blev rädd, stackars liten...
Han fick iaf fina klappar.

Ännu mer leksaker!
Daddy U blir jätteglad för sina nya p'j!

Årets sista uppgift!

Idag ska den lämnas in, ÅRETS SISTA UPPGIFT! Min hemtenta inom psykiatri. Jag har typ gissat mig fram om hur jag ska göra. Jag hoppas, hoppas att det är ok att man gör sin egen tolkning för jag orkar inte hålla på med den längre. Kl fem ska den skickas in senast!

Just nu när jag kollar ut genom fönstret är det snö! Iaf på träden, ser så vackert ut! Känns så konstigt att det inte är sådana riktigt snöiga vintrar längre. Fick iaf uppleva en riktig vinterdag när vi var i Sthlm på besök.

Apropå Sthlmbesök så så har vårt Sthlmbesök åkt hem. Lite tråkigt, det känns tomt nu. Vi hade U's mamma och styvpappa på besök med så det var huset fullt i vår lilla tvåa på 53kvm! Samuel tyckte nog att det var roligast att ha alla här, han fick uppmärksamhet nonstopp! Och presenterna han har fått! Det ser ut som Mc'D lekhörna hemma. Vi har ett bollhav i vardagsrummet. Som tur är så går den att plocka undan o gömma i garderoben.

Nyårsafton ja, den ska vi fira hemma för första gången den med! Vi ska ha över vår kompis Big D (kallas han inte haha). Lite god mat, lite champange, lite Guitar Hero, så kommer det o bli en mysig nyårsafton! Hoppas vi.

Nu ska jag återgå till uppgiften, se om jag kan kompletera med något. Jag har fått ihop sidorna jag skulle skriva. Känns bara som att jag måste få in mer referenser.

Baj baj!

Nu är det jul igen!

Mamma och lillasyster är finally här i Göteborg! Vi har firat jul o haft det supermysigt, vissa hade det mysigare än andra haha :P (menar en viss mamma och en viss farmor hoho, fast jag var nog lite smårund under fötterna jag med en stund, eller så berodde illamåendet på att jag körde bilspel på Wii).

Julklapparna var jag helt nöjd med! Alla var nog nöjda. Bästa, eller mest överaskande var nog Guitar Hero World Tour vi fick av min lillebror!!!! Superroligt! Enda som behövs o köpa nu är trummorna som man kan köpa apart nästa år.
Men vad ska man göra med tre guitarrer?? Råkat bli så, kanske kan ge bort eller kanske sälja en på Tradera.


Får ta en bild på allt vi fick. Hade planer på att ta en bild på alla julklappar som vi hade här hemma, men vi var lite för snabba med o öppna dem haha. Samuel fick nog flest saker, han är så nöjd min lilla fis!

Imorn blir det en slappardag och det betyder en inte-lämna-hemmet-dag med film o mys. Jag kanske får håret fixat oxå, vem vet? :P VickiChristinaBarcelona blir det oxå. Kanske Carlifonication-maraton? (aha, Tupac-låten? sa mamma haha..)

Sen dagarna efteråt blir det SHOPPING i massor, WUHU!!!

Nu ska jag sova.... Bajs!

Dan före dan före dopparedan!

Tekniskt sett är det ju inte det. Det är dan före dopparedan, eftersom klockan har passerat 00.00. Men jag har inte gått o lagt mig än så då har inte "den 23dje" inte börjat än.

Märks att jag är trött va? Sitter o babblar självklarheter. Men har suttit med ÅRETS SISTA SKOLUPPGIFT! hela kvällen och har just denna kväll suttit och översatt en engelsk vetenskaplig artikel som handlar om omvårdnaden av patienter med alkoholproblem och depressioner. Ibland ser man inte att patienter har både och, så de blir felbehandlade. Intressant va? Kanske ska gå in djupare på det, not!

My mommy & lil'sis' ska komma till oss o fira jul med U's daddy o step-mom plus lil'sis's(blir det så när lil'sis blir plural? Får fråga U, min engelska gramatiklärare hehe). Det ska bli trevligt. Som jag nämnde i förra inlägget är julklapparna klara. Inte alla, men de som är mest akuta. Vi har planerat o göra så, för vi har inte tid/råd att springa o köpa alla på en gång. Resterande klappisar ska köpas under rean/Gekås, smart va? Snålt va? Blir så när man är student.

Apropå ekonomi, Stephen ringde o kollade om jag fortfarande ville jobba extra på min gamla VFU-placering. Of Course, sa jag. Me neds the extra stålar. Ska ju gifta oss, nångång. Bäst o börja spara nångång...

Nu ska det bli nana-time för min del, två tredjedelar av familjen sover redan. Jag hoppas iaf att en tredjedel av familjen planerar o sova hela natten så att de två resterande delar får sova de me! Självklart menar jag SammySam! Lillbusen...

NATT!

Årets nästsista skoluppgift är klar!

Nu återstår bara året sista skoluppgift - psykiatrikursens svåraste uppgift. En hemtenta på fyra sidor. Hey, jag ska inte klaga, U's c-uppsats är inget o leka med. Han ska skriva 25-30 sidor innan den 7 januari... Fasar inför min c-uppsats, kan absolut inte komma på vad jag ska skriva om och nästa termin är det dags. Usch, usch, usch.

Redovisningen i skolan gick väl ok, ville bara bli av med den. När jag kom hem var jag så slut så jag fick gå o lägga mig en stund. Tur att man har en snäll sambo som låter mig sova lite sådär ibland.
Efter skolan träffade jag min lilla familj i stan och försökte leta efter de sista julklapparna utan resultat. Sen gick vi och gjorde det vi hade pratat om och som gjorde att jag stod ut med att åka till skolan den dan - Vi åt sushi!!! And I loved it! Jag visste att jag skulle gilla det, det tog bara ett antal ggr.  Så det betyder fler sushidagar!
Mongot jag stänkte föresten wasabi i ögat på mig själv, fyfaaan vad det sved!!!

Igår sov jag så länge jag kunde, sen åkte jag o Samuel till stan o mös. U ville stanna hemma och städa. Vi gick runt i Linné och blev bjudna på glögg o pepparkaka, Samuel fick pepparkakan. Vi tittade på hästarna som stod där och Samuel sa "vovvov". Han säger så till alla djur haha.. Min lilla sötis.
Hittade föresten de två sista julklapparna! Skönt o ha den biten överstökad.

Ikväll ja. Vad ska man hitta på? jag borde ju egentligen börja med uppsatsen så jag inte sitter o skriver när mamá och S är på besök.  Måste hitta en ny artikel, den jag hade till förra uppgiften var ju såå seeg.

Har föresten fått veta vart jag ska hamna i på Geriatrik-kursen. Jag ska praktisera i Skeppslanda/Älvängen. Får se hur det går att pendla dit. Så sur på skolan o speciellt VFU-samordnaren som särbehandlar vissa så att de får bättre platser eftersom de har kontaker. Har vart o bråkat med henne, men jag får inte bråka för mycket, det är två praktikplatser kvar och man måste ju stå på hennes goda sida, annars hamnar man kanske åt helvete. Men fyfan vad jag äcklas av såna människor!

Aja, ska sluta slösa energi på såna människor. Ska slözappa på söndagstablån o se om jag hittar nåt o titta på.
Kram kram

Årets nästsista skoluppgift...

Usch... Nu sitter man här med en till vetenskaplig artikel och försöker tolka den. Så tråååkigt, helst vill jag bara gå och lägga mig. Har jobbat mitt sista pass idag kväll och det hände en del intensiva saker.. Men imorn ska uppgiften redovisas muntligt o jag måste sätta på mig "las pilas" (batterierna, ett uttryck på spanska) o göra klart detta så jag kan gå o lägga mig. Inte för att uppgiften är så avancerad, lärarna kommer inte sitta o lyssna, så det blir en massa lullull säkert...

Har inte haft orken/tiden att blogga. Men det som har hänt på senaste tiden är att Lille S är ÄNTLIGEN frisk, men ack så grinig om nätterna ändå, jag har finally pyntat granen o har även köpt lite mer pynt o dekoration (passar på under finanskrisen, affärerna har en massa rea nu, passar oss väldigt bra), har hunnit med två klappar till (bara mammas som fattas, och jo, U's farmors).

Får ta o skriva mer en annan dag. Imorn efter skolan ska jag o U förhoppningsvis fira skolavslutningen med lite Sushi....

Pusspusss

Breakfast club och en liten Ibis/Ronny-bebis!

Finally! Idag den 14 december har bebis Niva Feliu kommit.
20 dagar senare än väntat! Idag kl 07,54 kom "BabyBoy" till världen. (Ingen aning vad han ska heta än...) Grattis grattis!!!

Annars är det inte mkt som händer här hemma. Skulle nog ha gått o tränat ändå. Fyfan vilken latis jag har blivit! Jag har gått upp en del också.. Så segt. Så jag ska till en riktig klyscha o säga att mina nyårslöften blir att jag ska gå ner i vikt o bli fit for fight

S är fortfarande sjuk. Dag fem är det. Imorn får jag ta o ringa BVC för o se vad jag får göra.

10 dar kvar tills jul och fortfarande bara en klapp klar. På fredag har jag en muntlig tenta så den måste jag börja med så snabbt jag kan. Kan fortfarande inte bestämma mig för vad jag ska skriva om på hemtenta. (Båda hänger ihop).

Söndag är en så otroooligt tråkig tv-kväll. Just nu tittar jag på tv4Film o där går "Breakfast club", vilket iofs är bra. Men inte en enda film förutom "Wallander" på de vanliga kanalerna.

Varför är badboys så attraktiva?

Lördagsmys!

Igår tills idag satt vi barnvakt åt Lady D och Lady E.. Självklart blev det Idol. Inte för att någon, förutom jag, orkade vänta på att de skulle avslöja vinnaren haha... Jag tror inte många blev förvånade av att Kevin B vann...

Hinner inte mer nu... Nu kom PIZZAN!

En sjukis i vårt hus

Lille Sam är verkligen sjuk. Han har aldrig vart magsjuk på det här sättet innan. Det sprutar från alla håll! Igår natt fick vi duscha han och sedan byta pyjamas TRE GÅNGER för att först så hade han tryckt in nappen i nappflaskan så att all välling rann ut på hela han. Sen nästa gång så kräktes han så att vi fick duscha han, sista ggn så kräktes han igen precis efter att jag hade bytt o o torkat han, så jag fick börja om igen.
U fick lägga alla kläderna i blöt i badkaret o dem fick jag ta hand om idag... Så mycket jobb det kan bli ibland.

Idag har jag även satt upp granen. Den är inte pyntad, det tog ett tag att bestämma sig för vart den skulle stå. Jag och U var inte överens.. Jag är rädd för att S ska välta hela, U tycket att granen inte skulle synas på platsen jag valde, vilket stämde. Den får stå under spegeln, hoppas bara Lille Klårfinger låter den vara ifred. Får se om jag får lite kraft o resa mig ur den Undersköna soffan o kanske börjar pynta idag, annars får det bli under helgen.

Imorn ska jag jobba dag. Undra om det är så smart o gå till jobbet när jag har en liten sjuk bebis hemma.. No well, ni får säkert läsa om det i tidningen om det inte var så smart. "Dumbass girl goes to work - whole hospital infekted!" (Fråga mig inte om varför en engelsk tidning skulle skriva om det...)

Får se om U's daddy vill att vi ska vara barnvakt imorgon, de vet om Samuel men de har inte bestämt sig än... Annars får det bli Idolfinal här hemma...

Äntligen har man fått sova ut!

Min första lediga dag på lääänge... Egentligen skulle jag ha jobbat kväll idag men jag tog ledig för att annars så skulle jag ha jobbat i sex dar i sträck!
I måndags var jag så slut att jag satt o nicka till under hela ronden, skitpinsamt. På kvällen var jag äntligen o dansa Funk igen. Ser ut som att jag dansar varannan måndag utav olika anledningar. Nu måste jag börja träna regelbundet igen, det räcker inte med ett pass varannan vecka. Även fast det inte alltid har vart pga lathet. Förrförra veckan var jag sjuk. Förra veckan jobbade jag som en galning.

Idag fick Samuel inte stanna kvar på dagis. De ringde o sa att han var sjuk i magen så vi var tvugna att gå o hämta honom. U fick gå så att jag fick lite extra sovmorgon. Nu får han inte gå på Luciatåget imorgon heller. Skittråkigt tycker jag. Han som hade sin lilla pepparkaksgubbe-dräkt redo och han hade lärt sig "tipp tapp"-låten med pekfingrarna upp o allt.. Min lilla gubbe :(

Denna helg, eller ja fredag till lördag ska vi sitta barnvakt åt systrarna E och D, så det blir Idolfinal och fredagsmys hos dem! Mysigt värre. Hoppas S blir bättre så att han inte råkar smitta dem!

Nu ska jag kolla klart på DOOL (eller VBÅ på svenska) o sen ska jag väcka S o efter det ska vi till pappa U som sitter på Pedagogen o pluggar för att mommy måste få sin Hepatitspruta på Östra sjukhus. Så går det när man är klantig! Råkade sticka mig på en patientnål på min förra praktik o nu, i säkerhetsskull, måste jag få Hepatitsprutor så att jag inte får det. Inte för att patienten var smittad eller nåt, man måste göra så när personalen är klantiga haha... Jag fick iaf en gratis Hepatitskydd (går på 4000kr och varar i 25år). Nu är det bara U som behöver sen så kan vi resa överallt utan o bli smittade haha...

Mors!

The Game har snott min sambo!

U är på konsert just nu. Han vann biljetter till The Game igår på ett radioprogram. Skitroligt eftersom han hade tjatat så på att gå, men det var för mkt pengar. Han vann två biljetter men jag var tvungen att stanna hemma med Lille sleepyhead hehe...Plus att jag jobbar dag imorn... Har fått en påse godis som kompensation...

The drama with the neighbor is over! Skönt! Nu kan man sova i lugn o ro igen... Men så snart en drama är över så börjar en ny på en gång. Undra hur denna kommer o lösas?

Nu har jag jobbat hela helgen och ska jobba imorn med. På tisdag ska jag till skolan på lite handledning. Just nu är jag heeeeeeeeeeelt slut, måste lägga mig så att jag kommer upp. Igår somnade jag om efter att klockan ringde o vaknade 20min innan spårvagnen skulle åka. Det tar typ 5 min med cykel att komma dit, så det var att skynda sig på. Så drygt o ta sig till Kungälv helatiden, skulle kännas helt ok om det var typ Sahlgrenska hehe... Typ 6min med spårvagn. Men så blir det när man inte går på GU.

Orkar inte vänta på att U ska komma hem. Ska ta o lägga mig nu o kanske läsa klart Belinda Olssons bok "Gravidchock". En helt underbar bok, rekomenderar den verkligen. Gillar hennes syn på saker. Men mycket stör jag mig på, som att karaktären dricker o röker fast hon är gravid.. Ajajaj...

Nu ska jag sova... Pussheeej!

Snart helg, det betyder jobb...

Idag träffade jag min föredetta klasskompis, numera vän, Ibis som ska föda any second now. Hon har gått över 10 dar stackarn o det finns inga tecken på att det är på gång heller. Jag kan såå relatera, fast jag gick över 5 dagar o hon har gått över det dubbla. Jag var heeelt galen o skulle föda nu nu nu. Var så arg på allt o alla. Inte för att det var någons fel haha... Roliga tider, nu, inte då.
Jättesöt mage har hon. Får mig att vilja ha en till liten snart. Fast vi har bestämt oss att vi ska vänta tills vi är klara med skolan först. Men ändå... "But soooock?" Haha....

Ooh jag måste göra uppgiften som jag skippade igår. Igår då när jag stängde av datorn så skulle vi se på "Heroes". Efter mycket tjat från min sida så satte vi på den o jag däckar efter 5 min in på serien! Men det var så skönt o sova. Att praktisera tar så mycket energi, även fast man inte gör mycket, det blir för mycket att ta in helatiden. Hjärnan går på högvarv.

Vi får kanske besök från Nyköping i form av ett stycke svärmor o ett stycke låtsassvärfar. U måste bara bestämma sig först. Själv så ska jag jobba hela helgen så jag kommer typ inte få se dem. Hade superjättegärna åkt till Ullared o passat på deras besök o bil, men vi får se.

Tittar just nu på "Vänner". Kan nog denna säsong utantill haha.. Men "Vänner" är "Vänner". Man måste kolla!

Kylig känsla...

Hosta är fortfarande kvar, men jag börjar känna mig bättre. Fick fejka lite på praktiken o säga att jag var på bättringsväg fast jag egentligen var skitdålig haha..

Vi har äntligen ett fönster igen!!!
Förra tog stormen när vi åkte på bröllop i Nyköping. Så typiskt att såna saker ska hända när man är bortrest. Tur att man har snälla grannar som ringde o anmälde det på en gång.

Apropå grannar, vi har en läskig granne... Känns inte så tryggt här hemma. Går inte in på det mer...

Praktiken går bra, har hamnat på ett lagom läskig avdelning o min handledare är supersnäll vilket är roligt. De tre veckorna kommer att gå skitsnabbt.

Igår fick jag o SammySam inte vara kvar här hemma så efter dagis åkte vi till stan o julshoppa lite. Har köpt den allra första julklappen! Underbar känsla :D Haha... Lite mer julpynt blev det oxå: jultallriksunderlägg, julkökshanduk, juldörrsdekoration, duschdraperi och en köksklocka (inte för att det är julpynt hehe)..

Idag sprang U och Samuel i Frölunda torg efter dagis när jag var på min superlånga resa hem från praktiken (resan till skolan är ännu värre!).  Samuel fick en pyjamas med "S"-märke på magen och en cape fastsydd på ryggen från HM, ska se ut som Superman. Men såklart står "S" för Samuel..
Han fick också en hund med koppel som går och skäller, men han är lite rädd för den, han blir lite nervös haha...

Ska jag ta tag i min uppgift idag? Ooooorkar inte haha...
Anyways... Nu ska lillponken sova så det blir lite kvalitéstund för de vuxna... Mors!

RSS 2.0