Lördagsmys...

Kan man ha lördagsmys? Eller är det fredagsmys och lördagsgodis som gäller? Jag blev så jätteproppmätt igår att våra fredagsmyschips blev stående i skafferiet.. Funderar på o ta fram dem nu.. Men helst av allt vill jag ha glass.. Med vindruvor på... Eller så kan jag ta vindruvorna så där bara.. Hihi...

Tänkte att jag kunde lägga upp lite magbilder plus lite andra bilder, som t ex Samuels tvåårsdagsfestbilder :D

Annars då? Jag har gått in i vecka 21... Alltså jag har gått mer veckor än vad det är kvar tills förlossningen... Spännande.. Snart börjar en av de svåraste perioderna i mitt liv. Kanske överdriver.. Men denna kurs känns inte alls rolig.. Vill tillbaka till BB Östra o praktisera där i resten av mitt liv, eller jobba kanske, så att jag ser lite cash som rullar in... hihi..

Ska praktisera på ortopeden på Mölndal sjukhus.. Samma sjukhus som jag gjorde min Ögon-praktik.. Ortopeden känns inte alls så roligt.. Massa brutna ben o amputering and shit... Men hoppas att det blir en bra och lärorik tid.. O att det inte blir för tungt!! O att jag inte blir smittad med svininfluensan..

Just nu sitter U o har handen på min mage.. Bebben sparkas men än är det för svårt för utomstående att känna.. Några veckor till sen kommer alla o känna.. Spännande o se vad Samuel kommer o tycka :)

Bebben är ca 16,5cm lång o hjärtat slår i 139 slag/min... Koolt va? Antal kg jag har gått upp: 0kg (om man tänker att jag hade en hög startvikt, sen under dessa underbara veckor jag mådde som värst gick ner typ 3 kg, sen nu när jag mår bättre har gått tillbaka till min startvikt). Blodtryck 100/50, lågt med andra ord... Hb 117 sist jag mätte.. Nästa bm-besök blir den 5/11 då jag o U firar 4 år tillsammans :D

Lite bilder kanske?


vecka 15                       vecka 21


Samuels första puss      Samuel i nya sängen


Samuels 2årsdag! Nästan hela tjocka släkten (en tredjedel syns på bild :P)

Äh, lägger upp fler en annan dag. I den takten som jag bloggar blir det nog om ca en månad haha...

Puss!

RSS 2.0